неделя, 20 септември 2015 г.

Трилогията на лъжите (5) - Спин - синдром, а не болест!


КАКВО Е СПИН?

Дали СПИН се предизвиква само от HIV вируса... или от употребата на лекарства, медикаменти и ваксини? Спин означава придобита имунна недостатъчност. Станала е такава. Не се раждаме с нея, а я придобиваме в процеса на живота ни.

КЪДЕ? КОГА? КАК? Това е Въпросът и Енигмата!...

Най‐честите причини за имунна слабост са:

1. Употреба на нелегални НАРКОТИЦИ. Това е най‐съсипващата тялото причина. Трябва не само да се спре със споделянето на общи спринцовки, но и с употребата на наркотиците изобщо.

2. МЕДИКАМЕНТИ– антибиотици, противовъзпалителни, химиотерапия, кръвни преливания, кръвни продукти.  Др. McKenna казва: „Нашето общество е имунно‐потиснато.” В САЩ всяка година се предписват лекарства за 30 билиона $ и се продават лекарства без рецепти за 50 билиона $.

3. ВАКСИНИ – знаем, че те потискат имунната система. Преди да станат на възраст за училище на децата ни се слагат около 20 ваксини. А хората от всички възрасти подлежат на ежегодни ваксинации, реваксинации и от време на време масови ваксинации.

4. ЗАМЪРСЯВАНЕ и отравяне на въздуха, водата, храната от безбройните индустрии и техните продукти. Храните ни са радиоактивни, подложени на електромагнитни полета, съдържат пестициди и химически торове. Да не говорим за ваксините и хормоните в месото, което ядем.

5. НЕДОХРАНВАНЕ – без значение дали е заради недоимък, прекаляване с диети или алкохолизъм, недохранването върви ръка за ръка с чести инфекциозни заболявания. Често срещано явление в страните от Третия Свят и при бременните жени.

6. ЧЕСТИ ИНФЕКЦИИ – от всякакъв вид, остри или хронични.

7. ФАКТОРИ, ЗАСЯГАЩИ ДУШАТА НА ЧОВЕК – чувството за безнадеждност и безпомощност, чувството, че животът няма смисъл, предаване на черни мисли и прогнози.

8. НЕЗДРАВОСЛОВЕН И НЕБАЛАНСИРАН НАЧИН НА ЖИВОТ. Липса на любов и грижи.

9. ЧУВСТВОТО ЗА СТРАХ, което поставя човек в собствен затвор. Това е най‐големият враг.

10. НЕОСЪЗНАВАНЕ НА СОБСТВЕНАТА БОЖЕСТВЕНОСТ

…СПИН не е вирусна инфекция, не е и смъртоносна. Ако човек успее да премахне факторите, които причиняват имунен дефицит, той ще предотврати появата или ще излекува СПИН.Всичко това звучи смислено и идващо от здравия разум. Защо тогава властите така настояват и поддържат формулата: HIV+ = СПИН = СМЪРТ




Като обявяват, че вируса HIV носи СПИН, властите заклеймяват всеки, който е серопозитивен (HIV+), независимо дали е в добро здраве или не с диагнозата СПИН, а след това и със смъртта. Серопозитивен е синоним на СПИН и се вписва в СПИН статистиката. 


Властите са тези, които притежават правата над убийствената и неефективна терапия с AZT.

Действителността е, че човек само е влязъл в контакт с ретровивруса HIV. Не значи имунна недостатъчност, не значи СПИН. Човек може да е серопозитивен и дълги години да няма признаци.

Този подход, че HIV е равен на СПИН убива хората в добро здраве и предотвратява възстановяването им. СПИН е предотвратим и МОЖЕ да бъде лекуван. Но не с AZT. Здравият разум ни казва, че това не бива да става с имуносупресанти, които отслабват още повече защитните сили на организма, а че трябва да се засили имунната система.

Можем сами да избираме дали да живеем или да умрем. Трябва само да разгледаме двата подхода при лечение на СПИН. Оцелелите са били свидетели. Чуйте тях:

% Лечението на болестта с агресивни медикаменти (обявяването война на вируса) води до смърт.

% Лечение на пациента с подсилване на имунната му система и чувство на мир в тялото, душата и духа, водят до живот.

Препоръките на оцелелите са ясни: Вземете здравето и живота си в свои ръце! Консултирайте се, информирайте се, вземете СОБСТВЕНО решение!

Въпреки всички доказателства, защо властите налагат идеята, че спин е една единствена болест, причинена от един единствен вирус (ретровирусът HIV) и се лекува с мощни имуносупресанти (AZT), които всъщност водят до СПИН?

Единствената превенция е безопасният секс.

Защо властите продължават да признават единствено теорията, че „само HIV е виновен за появата на СПИН”, въпреки силните доказателства на много учени?

% Peter Duesberg от Университета в Калифорния, Бъркли. Той е един от първите вирусолози изучавали реторвируса от HIV клас. Работата му го прави единодушно избран член на The National Academy of Science. Позицията му срещу официалната медицинска върхушка води до дискредитиране от тяхна страна и загуба на финансовите фондове за изследователска работа.

% Luc Montagnier от института Пастьор. Той е смятан за официалният откривател на ХИВ вируса през 1983г. Според него само HIV не е достатъчен да доведе до СПИН.

Доказани са много случаи на СПИН без HIV и HIV без СПИН.
Невъзможно е един вирус да е единствената причина, защото има много типове HIV, които са вторични за мутирането му.

Невъзможно е да се докаже, че HIV вируса причинява СПИН. Но именно това е правилото в научната медицина.

HIV е безобиден вирус. Той може да се активира само ако защитните сили на организма са отслабени. Само той НЕ МОЖЕ да унищожи имунната система. Duesberg го нарича писанче. А Montagnier казва, че са нужни и други фактори, за да се стигне до СПИН.

Всичко това показва, че HIV е далеч от имиджа си на големия лош вълк.

% John Lauritzen – анализатор на научни изследвания и автор на книгата „Отрова с рецепта – историята на AZT”. Там той разкрива измамата с предварителните изследвания, приемането и одобрението на AZT от FDA. А това лекарство е неефективно и опасно и… причинява рак…

Не можем да сме сигурни в намеренията на другите хора, не можем да отговорим на въпроса защо властите настояват да убиват хората? Но поне можем да предвидим последствията от официално поддържаната HIV теория… 
                                                                                 
                                                                                   Продължава…


                                                                        Д-р    Джислейн Ланкто                                             

Няма коментари:

Публикуване на коментар