понеделник, 16 ноември 2015 г.

Красивият олеандър - един мощен враг на рака!


В началото на 60-те години на 20-ти век турският лекар Dr. Ziya Özel открива група от изключително здрави селяни. Когато разследва нещата отблизо, открива, че те взимат народно лекарство, което в Средния изток се използва повече от две хилядолетия. То се приготвя от обикновено растение, което в Библията се нарича „пустинна роза” или както повечето от нас го знаят, като растението олеандър. Това растение е отровно когато се приема в суров вид, но е чудесно лекарство, когато се приготви по подходящ начин.

Олеандър се наричат два вида растения: Nerium oleander (обикновен олеандър) и Thevetia peruviana (жълт олеандър). И двата вида съдържат сърдечни гликозиди, които имат действие, подобно на лекарството Дигоксин, лекарство, което се употребява при сърдечносъдови проблеми. Обаче буквално всяко вещество, което човек приема, може да бъде токсично ако е в достатъчно висока доза…

Нека да се върнем към нашия урок по история на олеандъра. След откритието си Dr. Ziya Özel кандидатства за патент. В своето заявление той споменава няколко примера, както и изследване, което включва 494 пациенти. Ето извадка от заявлението му за патент: „Между януари 1981 г. и декември 1985 г. 494 пациенти със злокачествени заболявания в напреднал стадий, които не могат да се оперират, са тествани с олеандър за инжектиране. Всички злокачествени заболявания преди това са диагностицирани и потвърдени в различни специализирани медицински институции в Турция и чужбина. Резултатите от всички направени антитуморни терапии в други медицински институции са неефективни. Тези 494 случая включват болни от почти всички видове злокачествени образувания и се намират в различни локации."

Тези 494 пациенти получават подобрение в качеството си на живот и влизат в ремисия без никакви странични ефекти. Най-добри резултати са получени при рак на простатата, на белите дробове и при рак на мозъка. Дори саркомите показват стабилизация. Възможно ли е растението олеандър, приготвено по специален начин и правилно приложено, да е преференциално токсично към раковите клетки? Нали си спомняте, че има много природни вещества, които са токсични за раковите клетки, но безвредни  за нормалните? Всъщност,  много природни вещества действат по този начин. Лилавото грозде Конкорд има повече от дузина такива вещества.

Една от целите на изследователите на алтернативните методи за лечение на рака е да намерят вещества, които са достатъчно токсични, за да убиват раковите клетки, но да не са токсични за здравите клетки.


JessiHealthConsulting
Точно тук олеандърът влиза в уравнението. Както споменах, той е токсичен. Винаги трябва да се докосва с ръкавици. Има и още много предупреждения за безопасност, когато използвате това растение. Можете да бъдете сигурни, че олеандърът е много токсичен както за раковите, така и за нормалните клетки. Но ако успеем да го разредим в подходящо съотношение, тогава все още ще е токсичен за раковите клетки, но вече ще е безвреден за здравите! Тази степен на разреждане днес е добре известна.


Tony Isaacs е написал най-добрата книга за олеандъра - Природният враг на рака. Ако решите да използвате този метод, моля, посетете www.rose-laurel.com и си купете тази електронна книга. Тя е евтина, а съдържа ценна информация.

В имейл до Уебстър Кер (R. Webster Kher – изследовател на рака от 2002 г.) г-н Isaacs споделя: „Чувал съм само добри отзиви от използващите супа или екстракт от олеандър. Става въпрос за излекуван и изчезнал рак, рак в ремисия, смаляване на тумора и т.н. Докладите от Южна Африка, където правителството е приело комбиниран екстракт от олеандър, който съдържа още златна гъба (Agaricus Blazei Murill), мравчено дърво и екстракт от котешки нокът (80% е олеандър и 20% от останалите съставки), потвърждават, че всеки пациент има подобрения. Екстрактът също така задържа развитието на вируса, предизвикващ СПИН, състоянието на болните се стабилизира и дори се възстановяват. Няма дори един единствен доклад за сериозен страничен ефект или неблагоприятна реакция към екстракта от олеандър. Усещането да можеш да помогнеш на някого е чудесно.”

В електронната книга има представена изключително ефективна програма за всеки, който иска да победи болестта (в главата „Антираков и оздравителен метод“). В нея е включена информация за очистване и детоксикация,  диета, хранене, изграждане на силна имунна система и ефективни хранителни добавки. 

Здравна карта с голямо намаление за живеещите в Атина!

Ясна и изпитана истина е, че олеандърът има невероятно добро действие. Лекарството може да бъде използвано самостоятелно или с други укрепващи имунната система добавки, както и с предписани лекарства от „великата тройка”. Олеандърът, използван при химиотерапия или лъчетерапия, или ще премахне, или силно ще намали буквално всички странични ефекти, включително и падането на косата.

Препоръчително е олеандърът да се приема под формата на готови капсули или екстракт, тъй като така е адаптиран и безопасен за използване. Капсули с екстракт от олеандър могат да се закупят от www.sutherlandiaopc.com.

                                                                                           от Тай Болинджер  

                                                      РАКЪТ – да оцелееш извън матрицата


Няма коментари:

Публикуване на коментар