сряда, 16 септември 2015 г.

Всяка трудност е ново предизвикателство и още нещо...

Казвам се Естер Христоскова и участвам в редактирането на този блог. Интересът ми към алтернативната медицина се зароди, търсейки и изпробвайки различни неща върху себе си, подтиквана от нуждата да се грижа за здравето си по възможно най-щадящия начин.  Когато ми предложиха сътрудничество в този блог го приех почти като забавление и нямах никаква представа, че ще се окаже за мен едно голямо предизвикателство. Така и не усетих как стигнахме до 100-та статия. Време е за празнуване, но и чувството за отговорност ми подсказва, че трябва да излезем от анонимността. Защото вие, нашите читатели, които така отзивчиво ни следвате от самото начало, заслужавате да знаете кой е организаторът и сърцето на този блог и не само…

Ще ви разкажа за една жена, която лично познавам от доста отдавна и съм научила толкова много от нея (и не само аз). Това е една жена, която никога не се предава, колкото и трудно да е, защото винаги приема трудностите като нови предизвикателства. 

Това е Цецка Георгиева (Jessi Iosifova), завършила МУ в гр. Плевен, България. Повече от 30 години се грижи всеотдайно за хората, нейните пациенти. 

Първоначално работи в Университетска болница Плевен, а след това заминава за Либия, където работи повече от 6 години в болница Тархуна на 80 км от красивия за онова време Триполи. Завръщането й от Либия се оказва не България, а Гърция (Атина). Като всяко ново начало в друга държава и тук е трудно за нея, но нито за момент не се отказва да бъде предана на пациентите си. Със своя профисионализъм и познания по арабски език, Цецка Георгиева бързо се присъединява към екип лекари от болница Игия, Атина. Обслужва болни от Ливан, постоянно пребиваващи в Атина. Не след дълго се озовава в Iatriko Kentro Athinon, където работи от 1996 до 2007 г.

През 2008 г. отваря свой кабинет по Алтернативна медицина – Биорезонансна диагностика и терапия. Пациентите, на които е помогнала са безброй. Винаги засмяна, отзивчива, всеотдайна и никога не се скъпи да дава съвети и консултации, без значение дали ви познава или не, без да прави разлика от народност и цвят, отблизо, по телефона или по интернет – винаги намира време и търпение да ви изслуша и да ви помогне.  Много сме научили от нашата Джеси!

От началото на 2015 започва сътрудничество с HIFU Клиника, Плевен – Четвърта за Европа и единствена на Балканите за лечение на гинекологични и онкологични заболявания. Минава през обучение от висококвалифицирани на световно ниво специалисти по HIFU терапия и става официален консултант-представител на Клиниката за Гърция.

Цецка Георгиева може да ви предостави професионална и точна информация за терапия HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук)  и за възможностите на терапевтичната система Haifu® Model-JC. Също така може да осъществи консултации със специалисти и да организира вашето евентуално лечение. Познавайки всеотдайността й знам, че от тези услуги могат да се възползват не само живеещите на територията на Гърция, но и всеки, който има нужда, независимо на кой край на света се намира.

Икономическата криза е ново предизвикателство, затова Цецка Георгиева не спира до тук. От началото на 2015 г. започва отдавна замислен нов проект. Насочва се първо към Родината и основава фирма с основна дейност Здравен Туризъм – Хурсамед ЕООД. Дейността е посветена отново на хората и тяхното здраве. Организиране и осъществяване на контакти, консултации, лечение и оперативно лечение с отбрани специалисти от България, Гърция и цяла Европа. Също така Балнолечение, Рехабилитация,  Физиотерапия, Spa-Wellness, Алтернативна медицина, SPA Holiday.

От няколко месеца под нейно ръководство и инициатива ще намерите в социалната мрежа:




И сайтът http://hifu.hursamed.com  на който макар, че все още е в работен процес, можете да намерите достатъчно информация за терапевтичните възможности и показания за лечение с Високоинтензивен фокусиран ултразвук.

Очаквайте подробен сайт с дейността Здравен туризъм на ХУРСАМЕД ЕООД.

Благодарим ви! Останете с нас и ние ще се стараем да ви предоставяме все по-качествена и полезна информация.

Прочетете още:
Антоцианини
Хирургия Без Скалпел
Рак на черния дроб и терапевтичната сила на ултразвука





Няма коментари:

Публикуване на коментар