неделя, 16 август 2015 г.

Хемороиди – излекувайте се само за 48 часа

Съдовите образувания в аналния канал имат физиологичното предназначение  да служат като възглавница от артериално-венозни канали и съединителна тъкан и да подпомагат лесното отделяне на изпражненията. Когато те се подуят и възпалят се превръщат в патологични. Хемороидите могат да причинят силни болки и да нарушат качеството на живот. Въпреки, че никой не обича да говори за тях, те са често срещано явление днес.

По принцип лечението им е трудно и продължително, често пъти оперативно. Има много алтернативни методи, които могат да облекчат хемороидите и дори да ги излекуват, но това също изисква продължително време. Оказва се обаче, че това може да стане и по-бързо при съчетаването на три естествени продукта, които са в състояние да излекуват хемороидите само за 48 часа. 

С тази рецепта искаме да почетем паметта на проф. Тодор Попов-Попето от Пловдив, който преди години излекува стотици болни с нея. Надяваме се да помогне и на вас и да я разпространите, за да стигне до възможно повече страдащи.



Лечение на хемороиди:

1 щипка семе от магарешки бодил(колкото се хване с петте пръста) 

3 черупки от яйца

300 гр. чист мед

Начин на приготовление:

Семето и черупките се препичат на котлон до кафяво и се стриват на прах. След това се смесват добре с меда докато се получи хомогенна смес.

Избирате 2 почивни дни, в които ще можете да се отдадете изцяло на подготовката и лечението, без да се претоварвате.

На сутринта закусвате нормално. Обяда го пропускате. Към два часа вземате някакво очистително, което предпочитате. До към 18 часа, червата ви вече ще бъдат чисти и успокоени. Тогава започвате лечението:

Вземате 2 чаени лъжички от сместа и пиете малко вода. Това го правите на всеки 2 часа, докато свърши цялото количество. 

Тъй като сте прекарали изтощителна от безсъние нощ, на следващия ден спите и почивате в леглото колкото дълго искате. 

Обикновено една доза е достатъчна, за да заличи хемороидите. Но при много тежки случаи, ако се наложи повторете след една седмица.




Няма коментари:

Публикуване на коментар