вторник, 11 август 2015 г.

Трилогията на лъжите (2) - Катастрофални последствия

Усложнения след ваксинации

Средносрочни:

G аутизъм

G церебрална увреда: конвулсии, хиперактивно дете, неспирен безпричинен плач, проблеми с апетита (булимия, анорексия), атака на черепно-мозъчните нерви, слепота, глухота, нямост, дислексия, хипотония, забавено развитие, церебрална парализа

G умствени проблеми: изоставане в умственото развитие, поведенчески, личностни, обучителни и интелектуални проблеми, хиперсексуалност, емоционална нестабилност, младежка престъпност, развитие на социопатност, криминално поведение

G детска левкемия
G често повтарящи се инфекции
G множество алергии

Дългосрочни:

G небалансирано тяло
G отслабена имунна система и естествени защити
G намеса с лош ефект във вътрешността на клетките ни: изменение на хромозомите ни (ДНК генетични малформации)
G въвеждане на нови чужди протеини и предаване на чужд генетичен код, мутации

Резултати: множествена склероза, левкемия, рак, спин, вродени малформации, стерилитет, синдром на хроничната умора, епилепсия, болест на Паркинсон, болести на сърдечно-съдовата система, тежки алергии, дегенеративни болести (алцхаймер, лупус, артрит), често повтаряне на стари болести, станали устойчиви на медикаменти, появя на нови непознати болести (наследени генетични дефекти, мутации и израждане на човешкия вид)

G заплаха от изчезване на човешката раса

Има многобройни протести и оплаквания срещу ваксините от специалисти, лекари с будно съзнание, запознати родители или такива, чието дете е пострадало. Безбройните жалби се трупат в нечий кабинет, далеч от всичко и всички. Властите имат много информация по въпроса, но я крият. Отне им 45 г. за да признаят, че са заразили приблизително 600 хиляди американски войници с Хепатит В, който случайно бил замърсил ваксината срещу жълта треска!

Създадоха се родителски обединения и асоциации, като напр: Dissatisfied Parents Together (DPT) в САЩ, или The National League for the Freedom of Vaccinations във Франция, която съществува от 40г. и има богата документация. Такива организации постоянно предупреждават властите и хората за опасностите от ваксините.

Предприетите законови действия са толкова много, че заплашват съществуването на някои производители на ваксини. Правителствата създават компенсационни фондове за жертви на ваксините. Пример за това е The National Childhood Vaccination в САЩ. Compensation Law – закон приет и гласуван от конгреса на САЩ, който узаконява плащания/компенсации от правителството (с нашите пари, не с парите на производителите) на деца сериозно увредени от ваксини.

Катастрофалните и ужасни последствия – масови неврологични дефицити при все повече деца. В САЩ 20% от всички деца страдат от нарушения в умственото развитие, в резултат на енцефалит причинен от ваксини. Това на свой ред има негативно влияние върху образователната с‐ма, която не може да се приспособи към толкова много деца които нямат умствената възможност да се научат да четат и пишат. Още едно последствие е нарасналото насилие извършвано от социопати създадени от ваксините. С това оправдават масовото използване на Риталин сред децата. Така ги
дрогираме!

С ужас наблюдаваме как се появяват нови, неконтролируеми болести, като СПИН, перманентното и предаващо се на поколенията изменение на генетичния ни код, резултатите от което дори не можем да си представим. Нови типове вируси се самосъздават, трансформират, множат и преминават от едно поколение в следващо. Могат да го направят чрез гените в спермата или яйцеклетките, плацентата или майчиното мляко. Въпреки това има няколко ваксини, които са направени от и съдържат животински клетки, които са замърсени и заразени с всякакви вируси. Ето защо ни спохождат много неприятни здравни изненади.

През 1960 г. за производството на антиполио ваксината се използват клетки от бъбречните тъкани на маймуна резус. По‐късно разбират, че са били замърсени със simian virus 40 (SV 40). В резултат на това милиони деца са били заразени с този вирус, преди да се е разбрало за него и преди да е бил засечен. Днес знаем, че SV 40 причинява имунна недостатъчност, вродени аномалии при бебетата, някои форми на левкемия (най‐вече при деца 2‐4 годишни), и злокачествени онкологични заболявания.

През 1973 Изследователи са доказали, че случаите на мозъчни тумори при деца, родени от майки, ваксинирани срещу полиомиелит по време на бременността, са 13 пъти повече от нормалното.

1980 – Изследователи откриват SV 40 в 25% от случаите на човешки мозъчен тумор.

1987 – Потвърдено е, че HTLV4 е вирус идващ от зелените африкански маймуни. В същото време вирусът на човешката левкемия HTELV1 и вируса на човешкия СПИН е HTLV3. Същият е и птичият левкозен вирус, който е замърсил ваксините срещу жълта треска и морбили през 1962г. Все още 
ли се чудите защо ни връхлетя СПИН епидемията?

А лъжите продължават и продължават

Въпреки всичко това, властите продължават да налагат задължително ваксиниране за децата ни от раждането до училищната скамейка. Дори разгърнаха мащабите и прехвърлиха реваксинации и за възрастните. По целия свят.

Знаете ли, че 45% от фондовете на Unicef отиват за ваксиниране на хора от Третия Свят, а само 17% са за чиста вода и канализация? Това се прави въпреки всеобщо известния факт, че в тези страни 1 на 5 нямат достъп до чиста вода и канализация. Бебетата там имат нужда от чиста питейна вода и храна, а не от агресивни отрови, които ги убиват. В резултат на масовите ваксинации в Африканските страни умира
всеки 10‐ти, числото се увеличава и заради СПИН. Въпреки това продължават да ги ваксинират. Без значение нищо друго.

Световните власти стартираха Expanded Program on Immunization, чиято цел е да се ваксинират всички деца по света срещу 6‐те най‐често срещани болести по децата – полиомиелит, дифтерия, тетанус, морбили, коклюш и туберкулоза…

Ваксинациите водят до медицинска зависимост и оставят хората да мислят, че не могат сами да постигнат здраве, а винаги трябва да търсят помощ отвън, което води до загуба на вяра в себе си, загуба на достойнство и финансова зависимост…

Ваксинациите намаляват (или контролират) броя на населението. Това се случва драстично в страните от Третия Свят и хронично в индустриализираните страни.
По този повод, вече покойният бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, поръчителят на масовото бомбардиране над Виетнам и член на програмата за Масова ваксинация Robert McNamara, казва:

„Макар и против волята на населението, трябва да се вземат драконовски мерки за ограничаване на демографския растеж. Доказа се, че да се намали раждаемостта е невъзможно. Ето защо трябва да се увеличи смъртността. Как? С природни, естествени средства – глад и болести” , Robert McNamara, 1916‐2009.
                                                                                                  продължава...
                                                          
                                                               д-р Джислейн Ланкто

Няма коментари:

Публикуване на коментар