неделя, 9 август 2015 г.

Трилогията на лъжите (1) - Ваксинирано дете = заразено дете



„Ваксините ни защитават!”

„Спин е заразен!”

„Ракът е мистерия!”

От години властите ни заблуждават за тези неща, а на нас дори не ни хрумва да се съмняваме...

„Ваксините ни защитават!” Властите ни казват, че ваксините ни пазят от евентуални агресивни вируси и микроби и затова те предотвратяват заразни болести и епидемии.

Наистина ли е така? Тази голяма лъжа ни се повтаря вече над 150г. въпреки, че:

Ваксините са неефективни при защита от болестите

G те дори могат да провокират болестта, от която би трябвало да ни пазят.
G ваксинираните хора могат да пренасят заразата, макар те самите да не развиват болестта.
G ваксината може да направи човека по‐податлив към дадената болест.

През 1905г. във Филипините е имало 10% смъртност от едра шарка. След масова ваксинация числото става 25% ‐ истински епидемични числа. Въпреки това властите продължават с ваксинирането.

През 1918г. в най‐лошата епидемия от едра шарка умират 54%, а 95% от тях са били ваксинирани. В столицата Манила, където всички са били ваксинирани или дори реваксинирани положението е най‐сериозно – 65% смъртност. Жителите на остров Минданао отказват ваксината и понасят най‐малко жертви – 11%. Въпреки всички доказателства ваксинациите срещу едра шарка продължават и през 1966 г. СЗО стартират световна ваксинационна програма, която продължава 10г., след което я спират заради неефективността й.



„Ваксинирано дете = заразено дете.” - Калмар

„Да ваксинираш означава да замениш естествения имунитет с изкуствен.” - Симон Делару

Ваксинациите са безполезни

Човек не може да бъде защитен по никакъв начин от туберкулоза и тетанус. Ако веднъж сме преболедували от туберкулоза, това не значи, че не можем отново да се заразим.

Точно обратното – ваксинирания срещу туберкулоза човек се разболява от болестта, предизвикана от ваксината и това го оставя по‐податлив към втора атака от нея, която може да се окаже фатална.

90% от жените имат естествен имунитет срещу морбили, а риска от заразяване е през първите 3 месеца на бременността. Въпреки това ваксинираме всички.

Дори по време на най‐големите епидемии от дифтерия се разболяват само 7% от децата. Въпреки това, отново всички трябва да са ваксинирани. Въпреки, че ни карат да вярваме, че една инжекция в детството ни осигурява доживотен имунитет, децата и възрастните подлежат и на реваксиниране.

Грипът и Хепатит В стават силно устойчиви към антителата от ваксините. Ето защо, освен че са изключително опасни, тези две ваксини са абсолютно ненужни.

Опасности от ваксините

G Ваксините водят до безброй усложнения – от дребни проблеми (алергии, неврологични) до смърт (синдром на внезапната детска смърт).

Усложненията могат да са краткотрайни или постоянни.
Временни или необратими. Да се появят веднага след ваксинация или късно/много по‐късно. Известни и неизвестни.

По време на моите лекции и събеседвания с хората, те ми споделяха най‐различни получени увреждания от ваксините. Съставих списък. Категоризирам ги в Краткотрайни (1 ден ‐7 месеца), средно срочни (няколко месеца до няколко години), дълготрайни (появяват се много след ваксинацията и траят години, дори поколения наред. Краткосрочните и дългосрочни усложнения биват документирани. В някой случаи се документират и дългосрочните, но няма как да се докажат научно. Нима трябва да станат очевадни, за да започнем да задаваме въпроси?

Хора, които работят с деца, често отказват да се ваксинират. Моя приятелка, лекарка, винаги категорично е отказвала да слага на децата ваксина срещу коклюш. Предпочита да бъде порицана от властите, отколкото да е виновна за смърт или недъг на дете. Хората, специалистите, които работят с деца с аутизъм или такива с обучителни и поведенчески проблеми знаят, че в дъното на проблема винаги стоят ваксини. Наскоро, жена работеща в старчески дом ми сподели, че след като им слагат ваксина срещу грип, старите хора са много болнави в продължение на 2‐3 месеца, понякога и умират в този период.


Краткосрочни усложнения след ваксинации

G Самата болест или атипична нейна форма: коклюш, парализа (подобна на полиомиелит), алергии, уртикария, екзема, обриви, астма, дискомфорт и замаяност, болезнени възпаления, лакални реакции, възпалени ганглии, анафилактичен шок (остра алергична реакция), който може да доведе до смърт, температура, бъбречни кризи, отоци, ревматизъм, гастроинтестинални проблеми, синдром на неочаквана детска смърт 1-3 седмици след ваксинация

G Тежки пристъпи на болести на нервната с‐ма: лек до тежък енцефалит, паненцефалит (от морбили ваксина), манингит, необратими неврологични атаки, синдром на Гилен-Баре (автоимунно възпалително заболяване на периферната нервна система), церебрална парализа

G Болести при 30‐40 годишните

G Хепатит Б

Изменение на плода в утробата или смърт

                                                                     Д-р Джислейн Ланкто
                                                                 
                                                                 Продължава…

Няма коментари:

Публикуване на коментар