вторник, 18 август 2015 г.

Трилогията на лъжите (3) - Целеви геноцид



Ваксинацията е целеви ГЕНОЦИД – избиват се хората от определена раса, група население или цяла страна. Други остават незасегнати, разбира се в името на здравето и добруването им.

Да разгледаме за пример Африка. Там наблюдаваме изчезването на цели племена или групи население. В най‐оптимистичните статистики смъртността е 50%. По‐реалистичните показват 70%. Сякаш по случайност това е население основно в Заир, Уганда и Южен Судан.

През 1967г. в Германия няколко учени работещи по научни проекти, включващи работа със зелени африкански маймуни, умират от непозната хеморагична треска.

През 1969г. вероятно пак по случайност, от същата болест умират над 1000 души в Уганда.

Подобно нещо се случва през 1976 г. и в Судан, после в Заир.

Д‐р. Готлиб - онколог, който прави признание при изслушването си пред ЦРУ признава, че през 1960г. умишлено е замърсил/изхвърлил в река Конго (в Заир) голямо количество вируси, за да зарази хората живеещи около реката и ползващи водата й като питейна. Др. Готлиб е на позиция директор на Института по ракови заболявания.

Преди няколко години агенция Ройтерс съобщи, че болест, подобна на СПИН е убила 60,000 в южен Судан. Покосени са цели фамилии и села. Болестта е наречена Kala‐Azar и причинява висока температура и загуба на тегло. Останалите симптоми са същите като на СПИН – имунната система е увредена, в следствие на което човек умира от различни инфекции. Очевидно Африка, и по‐конкретно страните в южната част на континента са богати на невероятни и скъпи природни ресурси, които винаги са били изкушение за богатите западни страни. Да се пази всеки, който посмее да застане на пътя им!

G Ваксинациите прикриват експерименти за тестване на нови продукти върху широка част от населението. Под прикритието на благородната идея за здравето и доброто на хората ги ваксинират с материал срещу псевдо‐епидемии, който биха искали да проучат.

Типичен пример за това е ваксината срещу Хепатит В. Тя се произвежда чрез процес на генетично манипулиране (ГМО), което значи, че е много по‐опасна от традиционните ваксини, защото в кръвния поток се вкарват клетки, чужди на генетичния ни код. Освен това тази ваксина съдържа вирус, култивиран в яйчниците на Китайски Хамстер. Можем да си представим какво предстои за бъдещите поколения. Това не е всичко – има много съобщения, че причинява фибромиалгия и множествена склероза. Въпреки всичко това, тя се радва на огромна популярност сред властите. Медицинските работници са задължени да я сложат, както вече и всички останали.

През 1986г. медицинските власти направиха задължително слагането на тази ваксина на децата от коренното индианско население в Аляска, без знание или обяснение към родителите. Много от децата се разболяха, някои починаха. Оказа се, че ваксината е съдържала RSV virus (Rous Sarcoma Virus). Властите подлагат индианските племена на много и различни ваксинации. Вярно е, че притежават огромни земи и много свежа течаща вода, която властите биха искали за себе си и все пак е трудно да бъдат подчинени.

Наскоро имах среща с жени от коренните племена, относно здравето им. По едно време изникна въпроса за ваксините. Докато аз обяснявах и информирах, изведнъж сред тълпата се изправи медицинската сестра на групата и направи признанието, че Федералното Правителство и е дало пълна свобода как да управлява здравето на племето при едно строго условие – всяка ваксинация да се прилага стриктно. Настъпи тишина. Всички разбрахме....

През 1988г. Посланикът на Сенегал даде радио интервю, в което разказваше за щетите, които е нанесъл СПИН в страната му – от картата изчезнали цели села, които преди няколко години минали програмата по масова ваксинация срещу Хепатит В.

През 1978г. в Ню Йорк беше тествана нова ваксина върху хомосексуалисти. През 1980г. – върху хомосексуалисти в Сан Франциско, Лос Анджелес, Денвър, Чикаго, Сейнт Луис.
„Официално” това беше ваксина срещу Хепатит В. По‐късно се разбра, че почти всички от ваксинираните са умрели от СПИН. Настъпи официалното начало на СПИН-епидемията от 1981г.

Експериментиране = унищожаване на проблемни малцинства

Ваксинационната програма срещу Хепатит В, насочена към хомосексуалистите, беше ръководена от Световната Здравна Организация и The National Institute of Health.

През 1970г. тези две организации започнаха сътрудничество помежду си за изучаването на последствията от излагането на децата на  вируси и бактерии по време на ваксинационни кампании. През 1972г. те пренасочиха изследването си върху вирусите, които провокират отслабване на имунната с‐ма.

Wolf Szmuness ръководи ваксинирането срещу Хепатит В на хомосексуалисти в Ню Йорк. По‐късно признава, че е имал много тясно сътрудничество с Кръвния Център на Ню Йорк,National Institute of Health, The National Cancer Institute, FDA, WHO, Училищата по здравно обучение в Корнел, Йейл, и Харвард.

През 1994г. бе подета мащабна кампания срещу Хепатит В в Канада – безполезна, опасна и скъпа. Защо? Забелязах,че Провинция Квебек бе ясно набелязана цел за период от 3г. :

N 1992г. – ваксинация срещу менингит

N 1993г. – реваксинация срещу менингит

N 1994г. – ваксинация срещу Хепатит Б


Живях там през 1993г. Притесни ме факта, че целта беше цяло поколение (1 ‐ 20годишни) и то само в тази провинция. Откога вирусите се съобразяват с години, граници и провинции?

Фактите бяха:

G По това време нямаше епидемия, нямаше риск за никого. Потвърдиха го епидемиолози.

G Само на жителите в един определен район се слагат 3 различни, допълнителни ваксини.

G Бяха избрани и обучени медицински сестри, които да ги слагат.

G Данните на всички деца се вкараха в база данни.

G Имаше огромен натиск върху родителите да ваксинират децата си. Училищата бяха превърнати в клиники.

G Тези, които отказваха да се ваксинират, бяха сочени с пръст и почти отритнати от обществото.

G По домовете обикаляха медицински сестри, които убеждаваха родителите да ваксинират децата си.

G Тази ваксинационна програма струваше $ 30млн.

Бях в близък контакт с едно от тези деца, чиято майка отказваше ваксинация.Медицинската сестра, която дойде в дома й се опитваше да я накара да повярва, че е задължително. И успя, майката се предаде....Днес детето е инвалид – физически и умствено.

N Защо е това желание за убийства? Дали защото като коренното население в САЩ и хората в Квебек са „пречка” за някого? Те вярват в културната си идентичност и суверенитет. Или защото Квебек като територия на коренното население е част от огромни водни резервоари, които са силно пожелани от много мултинационални компании?...

Ваксинациите позволяват да се извършват епидемиологични изследвания върху населението, за да се събират данни за устойчивостта на различните етнически групи към различните болести, антигени (вируси, микроби), инжектирани в телата им чрез ваксината.

През 1987г. няколко американски лаборатории подписаха споразумение с Министерството на Биотехнологиите на Индия, с което им се позволява да тестват ГМО ваксини (сред които и такива срещу жълта треска) върху индийското население. Споразумението срещна сериозна съпротива, защото дава достъп до епидемиологичния и имунния профил на населението. А от военна гледна точка, това са много важни данни. Индия никога не е имала епидемия от жълта треска. Доскоро имаха много малко случаи на СПИН. Но американските лаборатории предложиха да си тестват продуктите, които е забранено да тестват тук в Америка. Индийските власти се подадоха.

Ваксинациите са биологично оръжие в служба на биологичния арсенал на биологичната война. Покосява едни, пощадява  други избрани. Прави възможна намесата в генния наследствен материал на селектирана група хора. Ражда се нова специалност – Генно Инженерство. В момента то процъфтява, радва се на престиж и получава солидно финансиране. Чрез него се създават ваксини срещу болести, предизвикани от ваксини. Какво предизвикателство! Лудост!...

Във всяка ваксинационна кампания откриваме една и съща паяжина – правителства, военни, Световната Здравна Организация, финансисти, изследователи, лаборатории, университети, ЦРУ, Световната Банка.

В името на защитата на страната ни, произвеждаме най‐смъртоносното оръжие. Войната си е война, независимо с какви оръжия се води. Всички оръжия убиват. Биологичната война е голям бизнес, финансиран най‐вече от нашия джоб  чрез данъците ни и даренията ни за Unicef. Без да знаем ги финансираме и с живота си. С живота на нашите деца и милиони други деца, станали жертва на това зло. Ние, живеещите в Западния Свят, сме отговорни за тези болести, увреди и геноцид по света. Ние, с нашето мълчаливо приемане на ваксинациите у нас и по света…
                                                                                
                                                                                          Продължава…
                                                                       
                                                                                      Д-р Джислейн Ланкто

Няма коментари:

Публикуване на коментар