петък, 10 април 2015 г.

Лечение на рак с бял пелин



Билката пелин е известна още от древността. Рецепта за лечение с бял пелин е била открита върху каменна плочка в гробницата на принц от династията Хан по време на археологически разкопки през 1970 г.

В действителност, бял пелин сега е лекарство за лечение на малария. Експериментите за антималарийното му действие са довели до провеждането на тестове за използването му като противораково лекарство.

Билката бял пелин действа избирателно върху унищожаването на раковите клетки. След 8 часа
3/4 от раковите клетки са изчезнали, а след 16 часа почти всички ракови клетки са мъртви.

Говорим за абсолютен феномен и безопасност на лечението.

Този успех е особено забележителен с това, че раковите клетки на гърдата, които са устойчиви на V радиация, са изчезнали при третирането с бял пелин.

Изводът е категоричен – този подход може да работи за терапия на рака.
В отделно проучване, терапията с бял пелин елиминира клетки от левкемия в епруветка в рамките на 8 часа. За да е възможно това е необходимо следното условие:

Първо, на пациента трябва да се даде допълнителен прием на желязо, за да се повиши концентрацията му в раковите клетки и да стане възможно атакуването им от пелина. Ключът се оказва високите концентрации на желязо.

Белият пелин е достъпен за ползване като билка, тинктура и таблетки.

Д-р Хулда Кларк препоръчва използването на бял пелин при терапия на рак…

Eдин от многото щастливци:
68-годишният Amedeo Gioia от Рим излекувал голям злокачествен тумор на пикочния мехур с билката бял пелин и вегетарианска диета. На снимката: заедно със сина си Емилиано, който открива алтернативното лечение за баща си и му вдъхва вяра в изцелението.










Няма коментари:

Публикуване на коментар