неделя, 10 януари 2016 г.

Венерина мухоловка - насекомоядно растение с мощен терапевтичен ефект


Carnivora® е сто процента чист екстракт от растението венерина мухоловка (Venus Flytrap). Разработен е от д-р Хелмут Г. Келър, онколог от Германия. 

Като млад лекар Келър е разочарован от слабия успех на лечението на конвенционалното лечение  и решава да се откаже от онкологията. По някакъв странен и неочакван обрат на съдбата той открива венерината мухоловка, когато купува букет цветя за съпругата си. Наблюдавайки растението, Келър разбира, че то трябва да притежава развита имунна система, за да може да разграничава вредните натрапници от собствените си клетки и бил заинтригуван  от неговата  способност да разпознава и смила животински белтъци от насекоми и паяци. Докторът имал чувството, че това насекомоядно растение може да стане важно научно откритие в медицината и се оказвал прав!

През 1988 г. е изолиран плумбагин - активният компонет на Carnivora®. Той се доказва инвиво и инвитро (т.е. в живи обекти и в лабораторни условия) като мощен имуностимулатор, активиращ цитокините и възпиращ белтъка киназа, като по този начин спира анормалния клетъчен растеж и пролиферация на раковите клетки (нарастване на тъканите чрез делене на клетките).

Carnivora®  действа терапевтично за намаляване на твърди тумори и въздейства върху всички видове рак с изключение на левкемия. Няколко известни личности успешно са го използвали за лечение на рак, включително и бившият президент Роналд Рейгън, който провежда лечение в Германия.

"Д-р Келър днес има зад гърба си повече от три десетилетия, преминали в лабораторни анализи, клинични наблюдения и лечение на около 15 000 болни от рак. Това растение е изпълнено със седемнадесет различни вещества, които засилват имунната система.
Carnivora® има драматично въздействие върху пациенти, заразени с вируса ХИВ, тъй като увеличава броя и активността на Т-клетките и други клетки на имунната система…" - казва д-р Дан Кенър.

Освен рак и ХИВ Carnivora®  успешно лекува артрит, лаймска болест, хепатит С, болест на  Крон, лупус еритематодес, синдром на хроничната умора, язвен колит и множествена склероза.

Д-р Дан Кенър, писател и консултант по алтернативно здравеопазване казва:

„Ако мога да избера само едно натурално лекарство за употреба, отговорът ще е лесен: венерина мухоловка. Защо? Нейният екстракт е най-прецизното растително вещество за лечение на хронични инфекции и дегенеративни болести, което някога съм срещал.”

                                                                                  Тай Болинджър
                                                                       Cancer – step outside the box 







Няма коментари:

Публикуване на коментар