петък, 1 януари 2016 г.

Имел - смъртоносна клонка за раковите клетки!


Имелът е медицинско растение, използвано от древни времена. Способността му да лекува всичко датира още от времето на древните гърци и друиди. От векове се използва за лечение на епилепсия, артрит и високо кръвно налягане. И макар, че има потенциал да лекува много заболявания, той е особено смъртоносен за раковите тумори.

Европейският имел (Viscum album) през последните няколко десетилетия се използва за лечение на определени заболявания. Растението е познато като златна клонка или Herb de la Croix (на френски „билката на кръста”).

Интересът към имела като лекарство за рак започва около 20-те години на двадесети век. В някои европейски страни продуктите, направени от имел са сред най-използваните за терапия на болни от рак. Всъщност лекарите в Германия лекуват над 50 процента от своите болни с имел под една или друга форма. Много от тези терапии са подробно описани в специалния доклад  Немският раков пробив, който представлява ръководство от най-добрите немски клиники за алтернативни методи за лечение на рак. Може би с право имелът си е спечелим името лаетрилът на Германия.

Екстрактът от имел се продава под няколко търговски имена в Европа. Най-известното от тях е Iscador®. Една от основните функции на Iscador® е да стимулира части от имунната система (NK-клетките), които могат да забавят растежа на раковите клетки и това се случва с малко странични ефекти. Друг плюс е същественото подобряване качеството на живот на болния, докато се бори с рака. Затова, ако сте подложени на лечение с „великата тройка” (операция, химиотерапия, лъчетерапия), имелът ще намали неблагоприятните ефекти.

В изданието на Алтернативни терапии от 1 май 2001 г. д-р Р. Г. Матичек (и колеги) публикуват  резултатите от 30-годишно изследване (с повече от 35 000 участници). Заключението е че екстракт от имел (Iscador®) подобрява дейността на имунната система, спира растежа на тумора и предотвратява появата на метастази.

Най-разпространената форма на лечение с екстракт от имел е подкожно инжектиране. Разбира се, Агенцията за контрол върху храните и лекарствата не позволява в САЩ да се продава или използва имел за инжектиране, а само за проучвания. Затова, ако живеете в САЩ, можете единствено да използвате продукти за приемане през устата или ще се наложи да пътувате до друга държава.

(Внимание! Американският имел (видовете Phoradendron) е отровен и не трябва да се поглъща. Доказано е, че след приемането му настъпва смърт в рамките на 10 часа.)
                                                                      Тай Болинджър
                                                            Cancer – step outside the box                                 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ЗА ЧУДОТВОРНИТЕ КАЧЕСТВА НА БЯЛ ИМЕЛ 
LIFEONE - УБИЕЦЪТ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ
ОТВОРЕНИЯТ КОД НА ДЖЕЙ БРАДНЪР




Няма коментари:

Публикуване на коментар