четвъртък, 14 май 2015 г.

HIFU - Υπέρηχος υψηλής έντασης

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)Υπέρηχος υψηλής έντασης
«Στο μέλλον, ούτε ένας χειρούργος δεν θα θελήσει να χρησιμοποιεί ένα νυστέρι για να χειρουργεί, αλλά ούτε οι ασθενείς δεν θα συμφωνούν με χειρουργική τομή. Το μέλλον βρίσκεται στους υπέρηχους υψηλής έντασης (ablation)
                                             Prof. Timothy James Mason, UK

Υπέρηχοι υψηλής έντασης (ablation), είναι μια επαναστατική, ριζικά νέα προσέγγιση στη θεραπεία των όγκων στο ανθρώπινο σώμα  - καλοήθεις και κακοήθεις. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ευρέως και δημοφιλές σε κορυφαία κλινικά κέντρα του κόσμου τα τελευταία χρόνια.
Είναι εντελώς μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία, όπου η κατευθυνόμενη μέσω υπερήχων σήματος και μία μοναδική ακρίβεια επιτυγχάνεται εκτομή (τήξη) του νεοπλάσματος. Θεραπεία οργάνων χωρίς συμβατική χειρουργική επέμβαση - δεν υπάρχουν τομές, καμία απώλεια αίματος, ελάχιστος κίνδυνος μόλυνσης και η έλλειψη στρες του χειρουργείου.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με Haifu ® Μodel-JC
Οι καλοήθεις όγκοι
·       ινομυώματα ινοαδενωμάτων του μαστού
·       της μήτρας (μύωμα, ινομυώματα)
·       αδενομύωση της μήτρας - εστιακή μορφή

Οι κακοήθεις όγκοι
·       καρκίνος του παγκρέατος
·       πρωτογενείς και δευτερογενείς όγκους του ήπατος
·       Το σάρκωμα μαλακών μορίων
·       Καρκίνος του νεφρού
·       κακοήθειες του μαστού

Η HIFU (χάιφου) θεραπεία είναι κατάλληλη σε συνδυασμό με άλλες συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, καθώς και σε περιπτώσεις στις οποίες η χειρουργική επέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές.

·      Η επανεμφάνιση του όγκου μετά από συμβατική χειρουργική επέμβαση.

·      Όταν, μετά από  ανεπιτυχή εγχείρηση, παραμένουν  υπολείμματα  όγκου (υπολειμματική νόσος) και είναι ακατάλληλα για εκ΄ νέου χειρουργική παρέμβαση.

·      Για ασθενείς με μόρφωμα που  δεν μπορεί να αφαιρεθεί με το συμβατικό τρόπο λόγω της θέσης του (κοντά σε ζωτικά όργανα, μεγάλες αρτηρίες) και προχωρημένο στάδιο του μορφώματος.

·      Ως συμπληρωματική θεραπεία μαζί με χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

·      Ανακουφιστική θεραπεία της προχωρημένης κακοήθειας.

·      Σε ασθενείς  με προχωρημένη ηλικία που λόγο της ολικής κατάστασης  της υγείας τους δεν επιτρέπεται  χειρουργική επέμβαση.

Σε αντίθεση με τη χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες, η αφαίρεση με υπέρηχο υψηλής συχνότητας δεν είναι τοξικό. Αυτό το πλεονέκτημα της  HIFU σημαίνει ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κατ ‘επανάληψη (αν χρειαστεί), μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Haifu®Model-JC

·      Έλαβαν θεραπεία πάνω από 40.000 ασθενείς σε όλο τον κόσμο με καλοήθεις και κακοήθεις ασθένειες.
         Από αυτούς, πάνω από  10 000 ασθενείς με
         ινομυώματα της μήτρας (μύωμα, ινομυώματα)  - με  
         διατήρηση της μήτρας και
         το   ενδοκρινολογικό τους σύστημα.

·      Περίπου το 99% των ασθενών με ινομυώματα της μήτρας είναι κατάλληλα για θεραπεία με Haifu® Model-JC.

·      Ο μέσος όγκος για εκτομή των ινομυωμάτων της μήτρας με Haifu® Model-JC είναι 80% έως 90% - το υψηλότερο από όλες τις άλλες μορφές της αφαίρεσης, γνωστό μέχρι τώρα.

·      21 εκατοστά είναι το μεγαλύτερο ινομύωμα της μήτρας που  θεραπεύτικε με Haifu® Model-JC.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ευρέως και δημοφιλές σε κορυφαία κλινικά κέντρα του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Το κοντινότερο κέντρο βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Στην Αθήνα υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της Haifu Κλινική Βουλγαρίας, ο οποίος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να προετοιμάσει τα χαρτιά σας και να φρονδίσει για το ραντεβού σας  με τους ειδικούς.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες στο
και στο τηλ: 6985017387


Няма коментари:

Публикуване на коментар