петък, 26 юни 2015 г.

Μαστεκτομή – τέλος!



Η μαστεκτομή είναι μια δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία για πολλές γυναίκες που έχουν την ατυχία να προσβληθούν από τον καρκίνο του μαστού, διότι αλλάζει δραματικά την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους, αλλά, ακόμη περισσότερο, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν πλέον τον κοινωνικό τους περίγυρο. Στις προηγμένες, μάλιστα, χώρες οι γιατροί συνιστούν ακόμη και προληπτική μαστεκτομή πριν την προσβολή από τον καρκίνο, σε γυναίκες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Κι όμως... ήρθε το τέλος της μαστεκτομής!

HIFU - Υπέρηχος υψηλής συχνότητας (ablation)

Είναι μια επαναστατική, ριζικά νέα προσέγγιση στη θεραπεία των όγκων στο ανθρώπινο σώμα  - καλοήθεις και κακοήθεις.

Είναι εντελώς μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία, όπου η κατευθυνόμενη μέσω υπερήχων σήματος και μία μοναδική ακρίβεια επιτυγχάνεται εκτομή (τήξη) του νεοπλάσματος.



Θεραπεία χωρίς συμβατική χειρουργική επέμβαση - δεν υπάρχουν τομές, καμία απώλεια αίματος, ελάχιστος κίνδυνος μόλυνσης και η έλλειψη του στρες του χειρουργείου.

Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην
καθημερινότητα της μετά από δύο ή τρεις ημέρες.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ευρέως και δημοφιλές σε κορυφαία κλινικά κέντρα του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Το κοντινότερο κέντρο βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Στην Αθήνα υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της Haifu Κλινική Βουλγαρίας, ο οποίος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να προετοιμάσει τα χαρτιά σας και να φρονδίσει για το ραντεβού σας  με τους ειδικούς.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες στο
και στο τηλ: 6985017387



Няма коментари:

Публикуване на коментар